Føles godt å være hjemme igjen:-)

Ja nå har jeg vært hjemme i Norge i noen dager. Det er rart å være hjemme igjen, samtidig som det føles riktig og godt. Jeg har blogget tidligere om at jeg var opptatt av å ha et godt liv i Norge før jeg dro. Jeg har sett så altfor mange som reiser ut mens de mistrives med livet sitt i Norge.  Den følelsen ønsket ikke jeg å ha med meg i ryggsekken! Jeg ser nå at jeg har lykkes med strategien min. Det er gøy å være hjemme igjen. 


Her er bilde av bilen jeg har vært på Rent A Wreck og leid for de månedene jeg skal være hjemme. Livet disse månedene inntill jeg reiser tilbake til Nepal kommer til å bestå av mye trening. Jeg skal trene to ganger daglig for å komme i god form.

I helgen skal jeg på isklatrekurs på Rjukan. Dagene etter at jeg kom hjem har gått med til å lete frem tur utstyret mitt, fra de 35 flytteskene som står i boden i leiligheten min og på stabburet hos vennnen min Anne Sofie. Jeg har funnet alt jeg trenger bortsett fra klatrehjelmen min, så hjelm må jeg låne.

Jeg gleder meg til å forsøke meg på isklatring som er en ny ting jeg ikke kan:-)

Ingen kommentarer

Sverre Lunde

18.01.2014 kl.10:12

Jeg gjentar meg selv mange ganger når det gjelder deg, jeg er så imponert at min ringe adjektivbank har gått tom! Jeg er også ganske sikker på at det må være første gangen at ei "Fjellsnuppe" prøver seg på Everest? Da jeg så navnet på bloggen din første gangen, og det at du den gang skulle hjelpe munkene i Mandalay med en smule engelskuttale, var det ikke i tankene mine (antageligvis ikke i dine heller) at du et drøyt år etterpå planlegger tur til kolossen blant Himalayas eventyrlig topper. Jeg som orienterer meg mellom fiskevanna og i oppkjørte løyper i mitt småkuperte nærområde, er vel mye mer det jeg forbinder med en "Fjellsnupp" enn bloggforfatteren. Har jeg funnet ut etterhvert. Jeg gleder meg virkelig til å følge dine oppdateringer! Og det at du har et meget sunt forhold til det å nå toppen, gir deg i alle fall ikke noe dårligere sjanse til å stå der med tårer i øynene en gang i mai.

Skriv en ny kommentar

Ingvill Ytreland

Ingvill Ytreland

44, Oslo

Livet er utrolig herlig. Jeg er opptatt av at vi lever kun en gang, og forsøker å leve et liv med mening hver eneste dag. Hva som gir livet mening er så variert. Jeg har lyst å dele tanker, erfaringer og gode oplevelser med dere som gir mitt liv innhold og ettertanke.

Kategorier

Arkiv

hits