Klær skaper folk eller..............?

De sier at klær skaper folk. Det fargerike antrekket jeg har på meg på bildet kjøpte jeg i Myanmar i Februar. Det består av en fargerik turkis longie og en rosa bluse med brodert mønster av en fugl på. I LOVE IT!


Dette antrekket har jeg fartet rundt i og brukt mye her i Asia. I denne bloggen vil jeg dele noen av de positive tilbakemeldingene jeg har fått når jeg bruker dette antrekket.

Ta for eksempel forrige søndag da vi var på utflukt til det buddhistiske klosteret "The Golden Temple" i utkanten av Mysore. Jeg hadde på meg dette antrekket og inne i tempelet får jeg blikk kontakt med en forbi passerende inder som mimer BEAUTIFUL med munnen i forbifarten. Finnes det noe mer ærlig og flott enn å få en slik tilbakemelding fra en fremmed forbipasserende?

Jeg kan ikke telle alle gangene jeg har hørt YOU LOOK BEAUTIFUL på gaten i Myanmar, Thailand, Nepal og nå India når jeg har brukt dette antrekket. Jeg har hatt så mange fine positive møter med menneskene jeg har truffet i templer, hotel resepsjoner, restauranter og på stranden. Jeg har fått positive tilbakemeldinger fra venner og fremmede hver gang jeg har brukt dette antrekket.

Jeg forteller dere ikke om disse hendelsene fordi jeg digger oppmerksomheten jeg får. Det jeg digger med disse møtene er at de inneholder kun POSITIVITET. Tenk å kunne dele noen POSITIVE øyeblikk med fremmende mennesker kun på grunn av noen klesplagg. Er ikke det MAGISK? Jeg kan skape positivitet hos et annet og fremmed menneske bare ved å være bevisst på hva jeg kler meg i om morgenen. Jeg synes i hvert fall det er HELT MAGISK:-)

Den verdenen vi leverer i trenger all den POSITIVE ENERGIEN den kan få. Jeg er glad for at jeg kan bidra med litt POSITIVITET i verden, kun med å være bevisst på hva jeg tar på meg om morgenen.

Har du noen sånne klær som skaper POSITIVE INTERAKSJONER med de som er rundt deg, bare ved at du har de på? Hvis ikke du har det, kanskje det er på tide at du får deg noen slike plagg:-) Jeg oppfordrer deg til å ha det i bakhodet neste gang du kjøper nye klær. Fortell meg gjerne om resultatet hvis du ønsker å dele:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingvill Ytreland

Ingvill Ytreland

44, Oslo

Livet er utrolig herlig. Jeg er opptatt av at vi lever kun en gang, og forsøker å leve et liv med mening hver eneste dag. Hva som gir livet mening er så variert. Jeg har lyst å dele tanker, erfaringer og gode oplevelser med dere som gir mitt liv innhold og ettertanke.

Kategorier

Arkiv

hits