Søndagsfølelse i Bangkok


I dag våknet jeg opp med skikkelig søndagsfølelse. Du vet den følelsen man har på søndager etter en lang uke med masse jobb og aktiviteter. Akkurat nå jobber ikke jeg og mange vil vel tenke; er ikke hver dag som en søndag for Ingvill? Svaret er kanskje, men jeg hadde nå den gode søndagsfølelsen i dag allikevel. Jeg tror denne følelsen sitter skikkelig godt i systemet fra de dagene når jeg jobbet masse og hadde mange andre jern i ilden. Det kan være det samme hva som er årsaken til søndagsfølelsen.

Hva gjør man på en søndag når man våkner opp med søndagsfølelse? Man tar dagen som den kommer!

Jeg hadde ingen planer for dagen i dag da jeg våknet. Bortsett fra å pakke ryggsekken og gjøre meg klar for å fly til Katmandu i morgen. Jeg startet dagen med å praktisere litt yoga og mens jeg holdt på med det kom jeg på hvor billig det er med massasje her i Asia. Neste post på programmet ble en tur på den lokale Thai massasje sjappa rett borte i gata og få en times Thai Massaje:-) Etterpå var det lunsjtid så da var det bare å gå til den faste kafeen og få i seg litt curry. Mens jeg satt og spiste fikk jeg sms fra ei jeg kjenner i Bangkok, som lurte på om jeg ville være med å ta fotmassasje. Fotmassasje har jeg ikke prøvd før så hvorfor ikke.

Massajeplassen hun hadde bestilt massasje på ligger på en annen side av byen fra der jeg er. Da var det bare å finne ut av hvordan jeg skulle komme meg dit med kollektivtransport. Jeg ankom tidlig og benyttet tiden til å vandre gatelangs i en bydel i Bangkok jeg ikke har vært i tidligere. NICE:-) Fotmassasjen var helt vidunderlig:-)

Nå ligger jeg på sengen, blogger og hører på Love Songs på Youtube. Det blåser og regner ute. Det eneste som mangler er et tent stearinlys og en god bok........

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingvill Ytreland

Ingvill Ytreland

43, Oslo

Livet er utrolig herlig. Jeg er opptatt av at vi lever kun en gang, og forsøker å leve et liv med mening hver eneste dag. Hva som gir livet mening er så variert. Jeg har lyst å dele tanker, erfaringer og gode oplevelser med dere som gir mitt liv innhold og ettertanke.

Kategorier

Arkiv

hits