På egenhånd i MandalayIdag fikk KLARE SELV genet mitt en liten ripe i lakken.

Forrige lørdag tok U Nan meg med på marked i en stor lagerbygning over flere, etasjer to kvartaler nedenfor hotellet jeg bor på. Siden jeg har vært i Asia i to uker syntes jeg det var på tide å få seg en sarong. Jeg fikk U Nan til å vise meg til en bod med veldig fine tøystykker, og han fikk en av damene i butikken til å hjelpe oss å finne en systue i etasjen over. Siden det var rett før stengetid avtalte vi med syersken at vi skulle komme tilbake og hente sarongen idag(Mandag).

Siden lørdag har U Nan flere ganger foreslått at han kan komme inn til byen, og bli med meg og hente sarongen på systua. Hver gang har jeg avslått han med, NEI KLARE SELV! Idag skulle jeg gå på markedet å hente sarongen på egenhånd. Jeg hadde fått med meg at systuen lå i 3. etasje og fant en trapp opp dit. Da jeg kom opp så kjente jeg meg ikke igjen i det hele tatt. Det var en labyrint av lagerrom med alt annet enn sydamer i. Jeg gikk ned til 2. etasje hvor jeg hadde kjøpt stoffet og forsøkte å få hjelp. Veldig vanskelig når de ikke snakker engelsk og min myanmar er lik null. 

Imorgen må jeg nok gå slukøret til U Nan og be han om å være så snill å følge meg.

Det føles godt å innse at av og til så trenger vi selvstendige damer også litt hjelp. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingvill Ytreland

Ingvill Ytreland

43, Oslo

Livet er utrolig herlig. Jeg er opptatt av at vi lever kun en gang, og forsøker å leve et liv med mening hver eneste dag. Hva som gir livet mening er så variert. Jeg har lyst å dele tanker, erfaringer og gode oplevelser med dere som gir mitt liv innhold og ettertanke.

Kategorier

Arkiv

hits