Første møtet med Mandalay

Måtte stå opp tidlig i dag for å pakke ferdig ryggsekken og komme meg til Dong Muang Inteational Airport i Bangkok, for å rekke flyet til Mandalay. Jeg hadde booket direktefly til Mandalay med et lokalt asiatisk lavprisselskap som heter AirAsia. Å fly med AirAsia var virkelig en positiv opplevelse. For det første var det billig, for det andre kunne jeg booke direkte på nettet fra Norge og for det tredje var det god standard på flyene.

I Mandalay i Myanmar skal jeg være tilknyttet en klosterskole som blant annet tar seg av og underviser hjemløse barn. U Nan som er munken jeg har hatt kontakt med kom og møtte meg på flyplassen. Jeg tror aldri jeg har truffet en person med så mye energi før.

Jeg ble kjørt inn til hotellet jeg skal bo på i sentrum av Mandalay. På ettermiddagen i dag besøkte jeg klosterskolen for første gang. Det var en stor opplevelse å få møte barna som bor på skolen. Til sammen er det 1020 barn som går på denne klosterskolen og kun 28 lærere. Klasserommene var overfylte med barn i alle aldre. Jeg skal undervise i Engelsk på skolen. Dere kommer til å få høre mer om hvordan det går med både meg og barna de nærmeste ukene.

Får en myk start i morgen da det er søndag. Dagen skal brukes til Sightseeing og gjøre seg litt kjent i Mandalay.

PS. Bilder kommer senere når jeg har bedre forhold på nettet.

2 kommentarer

Sverre Lunde

26.02.2013 kl.16:31

Fant bloggen din, og siden jeg skal reise noe av dette selv i mars ble den veldig interessant for meg. Jeg reiser til Yangon fra Bangkok fredag 1. mars. Har tenkt meg til Mandalay 5. mars, men det virker håpløst å finne hotell som kan bekrefte at e-mailene mine er kommet frem. Har ikke fått svar fra noen. Er det i overkant dristig å satse på å finne hotell etter ankomst Mandalay?

Ingvill Ytreland

26.02.2013 kl.16:48

Sverre Lunde: Hei Sverre. Jeg ville for å være på den sikre siden bestilt hotel. Jeg bor på Unity Hotel som er et 2 stjerners hotel av god standard. Her betaler jeg 30$ natten. E-mail adressen til hotellet er: unity@mandalay.net.mm. Sender du en e-mail til dem og legger en meldig på bloggenmin når du har gjordt det, skal jeg gå ned i resepsjonen og sjekke om de har mottatt mailen og om de har rom til deg. Nettet er ikke veldig bra, så jeg får ikke opp e-mail. Det kan være årsaken til at de ikke svarer.

Skriv en ny kommentar

Ingvill Ytreland

Ingvill Ytreland

43, Oslo

Livet er utrolig herlig. Jeg er opptatt av at vi lever kun en gang, og forsøker å leve et liv med mening hver eneste dag. Hva som gir livet mening er så variert. Jeg har lyst å dele tanker, erfaringer og gode oplevelser med dere som gir mitt liv innhold og ettertanke.

Kategorier

Arkiv

hits